Nella Kharisma – Iling Riko MP3 + Lirik Lagu

Nella Kharisma – Iling Riko MP3 + Lirik Lagu

  • Duration

    00:04:31

  • File size

    4.14 MB

  • Bit rate

    128kb/s

  • Artist

  • Title

    Iling Riko

  • Rilis

    2017

Download lagu Nella Kharisma - Iling Riko mp3 gratis di Lungset.com + dilengkapi lirik lagu Nella Kharisma - Iling Riko.

Single lagu yang dinyanyikan Nella Kharisma ini memiliki ukuran file sekitar 4.14 MB dengan kualitas audio 128kb/s. Link download mp3 Nella Kharisma - Iling Riko bisa anda lihat dibawah tabel berikut.

Download (4.14 MB)

Lirik Lagu Nella Kharisma – Iling Riko

kadung wes iling riko
temetes banyu moto
iling mageh bengene
riko ngelarani isun

kari sing duwe welas
riko nong awak isun
sampek isun nangis getih
tetep baen riko arep nyingkrih

jerune tatu hang sun roso
gawe bengi nono sempurno
batin isun soyo perih
soyo nyekso sakat riko ngelarani

sing kurang kurang welas iki
hang sun elungno mung kanggo riko
tapi riko malah tego
nyulayani ati nisun hang wes loro, hang wes loro

kari sing duwe welas
riko nong awak isun
sampek isun nangis getih
tetep baen riko arep nyingkrih

jerune tatu hang sun roso
gawe bengi nono sempurno
batin isun soyo perih
soyo nyekso sakat riko ngelarani

sing kurang kurang welas iki
hang sun elungno mung kanggo riko
tapi riko malah tego
nyulayani ati nisun hang wes loro, hang wes loro