Nella Kharisma – Konco Mesra (Spesial NDX A.K.A) MP3 + Lirik Lagu

Nella Kharisma – Konco Mesra (Spesial NDX A.K.A) MP3 + Lirik Lagu

  • Duration

    00:05:04

  • File size

    4.65 MB

  • Bit rate

    128kb/s

  • Artist

  • Title

    Konco Mesra (Spesial NDX A.K.A)

  • Rilis

    2017

Download lagu Nella Kharisma - Konco Mesra (Spesial NDX A.K.A) mp3 gratis di Lungset.com + dilengkapi lirik lagu Nella Kharisma - Konco Mesra (Spesial NDX A.K.A).

Single lagu yang dinyanyikan Nella Kharisma ini memiliki ukuran file sekitar 4.65 MB dengan kualitas audio 128kb/s. Link download mp3 Nella Kharisma - Konco Mesra (Spesial NDX A.K.A) bisa anda lihat dibawah tabel berikut.

Download (4.65 MB)

Lirik Lagu Konco Mesra by Nella Kharisma

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok dukung
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno

nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok dukung
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno

nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok dukung
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok dukung
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta