Nella Kharisma – Mung Sewates Konco MP3 + Lirik

Nella Kharisma – Mung Sewates Konco MP3 + Lirik

  • Duration

    00:03:54

  • File size

    3.58 MB

  • Bit rate

    128kb/s

  • Artist

  • Title

    Mung Sewates Konco

  • Rilis

    2017

Download lagu Nella Kharisma - Mung Sewates Konco mp3 gratis di Lungset.com + dilengkapi lirik lagu Nella Kharisma - Mung Sewates Konco.

Single lagu yang dinyanyikan Nella Kharisma ini memiliki ukuran file sekitar 3.58 MB dengan kualitas audio 128kb/s. Link download mp3 Nella Kharisma - Mung Sewates Konco bisa anda lihat dibawah tabel berikut.

Download (3.58 MB)

Lirik Lagu Mung Sewates Konco by Nella Kharisma

Naliko ati iki sedih
Kowe sing ono sandingku
Naliko ati iki susah
Kowe sing nggawe guyuku

Naliko ati iki ketangis
Kowe sing ngusap eluhku
Mung kowe sing ndadek’ake
Senenge atikuINTRO

Nadyan kowe lan aku
Dudu sopo sopo
Nadyan kowe lan aku
Ora ono roso
Ning pangertenmu ngluwihi sing tak tresno

Bungahe ati iki
Biso tetep neng riko
Senadyan kowe neng atiku mung
Sewates konco

Ketulis neng atiku
Ra bakal tak lalekno
Senadyan kowe mung konco
Sewates konco
Sewates konco

INTRO

Naliko ati iki ketangis
Kowe sing ngusap eluhku
Mung kowe sing ndadek’ake
Senenge atiku

INTRO

Nadyan kowe lan aku
Dudu sopo sopo
Nadyan kowe lan aku
Ora ono roso
Ning pangertenmu ngluwihi sing tak tresno

Bungahe ati iki
Biso tetep neng riko
Senadyan kowe neng atiku mung
Sewates konco

Ketulis neng atiku
Ra bakal tak lalekno
Senadyan kowe mung konco
Sewates konco
Sewates konco