Wandra feat. Suliyana – Salah Tompo (HQ Audio) MP3

2566 views

Download Wandra feat. Suliyana - Salah Tompo MP3

Download lagu Wandra feat. Suliyana - Salah Tompo MP3 with streaming online di Lungset.com gratis. Detail lengkap lagu Wandra feat. Suliyana - Salah Tompo sudah ada di dibawah, silahkan langsung saja di download.

Wandra feat Suliana - Salah Tompo Lirik, MP3

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Reff

Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Details MP3
Title Salah Tompo
Artist Wandra feat. Suliyana
Size 5,27 MB
Bit rate 128 Kbps
Encoded by Lungset.com

Lagu Wandra feat. Suliyana - Salah Tompo MP3 ini hanya untuk review Lungset.com sites. Pengen download kumpulan lagu aaa versi lengkap? silahkan gunakan menu pencarian untuk menemukan jutaan files mp3 yang ada di Lungset.com

Download Lagu

  • download lagu salah tompo
  • salah tompo mp3
  • download lagu ojo salah tompo
  • download lagu salah tompo wandra feat suliana
  • ojo salah tompo wandra feat suliana
  • wandra feat suliana ojo salah tompo mp3
  • wandra salah tompo mp3
  • ojo salah tompo mp3
  • download salah tompo
  • download wandra ojo salah tompo mp3